Een nieuw wonder, wat is het toch bijzonder!

Vanmiddag mocht ik jou, lief buurjongetje, weer even knuffelen. Mooi manneke, wat ben je de afgelopen weken al flink gegroeid. Jouw geboorte was niet alleen voor jouw vader, moeder en grote zus heel bijzonder maar ook voor mij. In de weken voor jouw geboorte hadden jouw moeder en ik regelmatig contact met elkaar over hoe het ging en of je al van plan was om je mooie gezicht aan ons te laten zien. Je vond het nog wel prima zo, in jouw moeders buik en maakte nog geen aanstalten. Tegen het einde van een feestelijk weekend waarin wij de 11e verjaardag van onze zoon vierden kwam eindelijk het verlossende bericht. Ik moet je zeggen, je timing kon niet beter, want ik mocht namelijk jouw geboorte in beeld gaan brengen. Mijn cameratas stond al weken startklaar en zelfs op mijn werk wisten ze dat ik à la minute weggeroepen kon worden. Natuurlijk wist ik al wat een bevalling in hield omdat ik zelf bevallen was van een zoon, maar om dat als fotograaf in beeld te mogen brengen was voor mij nieuw. Het leek me heel bijzonder en stond dus nog hoog op mijn wensenlijstje. Dus toen jouw moeder aangaf dat zij graag foto’s van haar bevalling wilde kon ik die kans niet aan mij voorbij laten gaan. En hoe mooi is het dan dat er op zo’n moment  meerdere wensen in vervulling gaan. Ik ben super dankbaar dat ik mocht zien hoe jij ter wereld kwam en een prachtige reportage mocht maken van hoe dat allemaal is gegaan.  Welkom nieuw wonder, voor mij super bijzonder!

Ben jij ook op zoek naar een fotograaf voor jouw bevalling? Of wil je graag ook foto’s van je zwangerschap of van je kindje als het pas geboren is? Informeer dan even naar de mogelijkheden. Natuurlijk is het ook leuk om een prachtige reportage cadeau te geven.