Door de kou weer zin in de lente

De planten buiten zitten nog verscholen onder een witte deken van sneeuw. In onze tuin is nog geen enkele fleurige bloem te bekennen. Het eerste bosje felgekleurde tulpen of narcissen geeft mij altijd weer zo’n heerlijk vrolijk voorjaarsgevoel. Herken jij dat ook?
Afgelopen week kwam Marjan van “Bloem by Marjan” weer met een aantal prachtige bloemwerken naar mijn studio voor een fotoshoot. Dit keer is het thema voorjaar en kun je je via haar website weer opgeven voor leuke workshops. Wat ik persoonlijk erg leuk vindt is dat ze enkele basisonderdelen van de vorige workshop weer hergebruikt en het met andere bloemen weer een heel ander stuk wordt. Benieuwd naar welke bloemstukken ze heeft gemaakt houdt dan haar website www.bloem-by-marjan.nl  of haar social-mediaberichten in de gaten.