Lentekriebels

Op veel basisscholen zijn de eerste lentekriebels al weer voorbij. De bloesem schittert inmiddels in de eerste zonnestralen. De bladeren aan de bomen laten zich voorzichtig weer zien. Afgelopen week mocht ik op kantoor tussendoor even genieten van de 12 jonge eendjes die hun eerste zwemkunsten ¬†vertoonden onder toeziend oog van hun moeder. Heerlijk weer om lekker buiten te zijn en prachtige foto’s te kunnen maken. Wil jij ook een leuke fotoshoot doen? Mail me dan even voor de mogelijkheden.
Deze ochtend werkte ik aan de foto’s van de shoot die ik mocht maken van de prachtig bloemwerken van Marjan van “Bloem by Marjan” . Een selectie van de shoot is te zien op deze foto en ik krijg daar echt lentekriebels van. Als je ook zoiets moois wilt maken kijk dan even op de website van “Bloem by Marjan“.
Vanmiddag ga ik maar eens even lekker naar buiten en genieten van al het moois om me heen. Heb jij ook al lentekriebels en welke voorjaarsplannen heb jij in petto voor vandaag?