Kleine prinses

Wanneer ik met plezier terug kijk op mijn eigen kindertijd dan herinner ik mij nog goed dat ik van mijn oma ieder jaar een jurk kreeg voor mijn verjaardag. Deze maakte ze zelf of er werd een mooie jurk gekocht. Wanneer mijn oma de jurk zelf maakte mocht ik meedenken over hoe deze eruit zou mogen zien. We gingen samen op pad om stof uit te zoeken. Wanneer we er eentje kochten dan gingen we samen winkelen en pasten net zo lang tot we de juiste jurk gevonden hadden. Ieder jaar een jurk voor mijn verjaardag dat vond ik heel speciaal en kon bijna niet wachten tot ik de jurk echt aan mocht. Ik voelde me die dag net een prinses. Ook weet ik nog dat we met familie uit eten gingen in een echt kasteel en ik een door oma gemaakte jurk droeg.  Ook al was het die dag niet mijn eigen verjaardag ik voelde me wel net een echte prinses. Hoe heerlijk is het om als kind heerlijk in je fantasiewereld weg te kunnen dromen. En daarom vind ik het zo ontzettend leuk om samen met kinderen even in die droomwereld te stappen en ze een herinnering te geven die ze niet snel zullen vergeten. Gun jij je dochter, kleindochter, nichtje, vriendinnetje of een ander lief meisje ook een moment om nooit te vergeten. Maak dan nu een afspraak voor een prinsessen fotoshoot in mijn fotostudio in Rosmalen of op locatie!