Dromen

De ene keer zijn ze groot, de andere keer heel klein, soms voelen ze vervelend en heb je liever niet dat ze er zijn. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, we hebben ze vast allemaal. Dromen vertellen je een verhaal en spreken in iedere taal. Vaak komen ze wanneer je slaapt in de nacht en laten je zien, voelen of horen wat je dacht. Ze laten je zien wat diep van binnen je wensen zijn. De ene ochtend weet ik nog precies wat ik droomde, de andere nacht gaat volledig langs mijn bewustzijn heen en vergeet ik dus meteen. Ook is het heerlijk om overdag wat weg te dromen en te fantaseren over wat je wilt zijn of waar je terecht wilt komen. Ik dagdroom regelmatig over de foto’s die ik wil maken en wat ik daarmee wil bereiken, daar komt nog heel wat bij kijken. Stapje voor stapje geloof ik steeds meer in mijn dromen en wat er allemaal van gaat komen.┬áIk wens jullie allemaal fijne dromen waar veel moois voor je uit zal komen!