Day At The Garden

Een dag in de tuin is voor mij sowieso al een feestje. Ik geniet van het buiten zijn en al het moois dat ik zie. Naast het heerlijk ontspannen genieten in de tuin, beleef ik ook altijd veel plezier aan het onderhouden ervan. De aandacht en inspanning die je eraan geeft ontvang je altijd weer terug in zoveel moois dat groeit.
Vorige maand was er een heel gezellig feestje “Day At The Garden” in De Tuinen van Appeltern. Een feestje in zulke prachtige Tuinen dat is dubbelfeest en extra genieten zeker wanneer wij deze dag dan ook nog in beeld mogen brengen. Alsof al het moois samen komt! Het park met zoveel verschillende tuinen is de basis van deze mooie dag. We zien mensen ideeën op doen, lekker rondwandelen en vooral genieten van al dit moois. Even samen lekker ontspannen genieten onder het genot van een hapje, drankje en dj’s en live-muziek.  Een dag genieten in de tuin wie wil dat nou niet.
Deze week leverden wij evenals in 2018 een kleurrijke sfeervolle fotoreportage op waarmee het team van De Tuinen van Appeltern de 2020 editie kan gaan promoten. Hier zullen jullie vast nog wel beelden gaan zien. Voor nu hier alvast een van de foto’s uit de reportage.