Verstoppertje

Natuurlijk krijgt onze lieve dwerghamster Bram altijd aandacht alleen vandaag op dierendag krijgt Bram toch wat extra aandacht. Omdat we niet precies weten wanneer hij geboren is, is dierendag een soort verjaardag geworden. Naast dat Bram heel erg lief is, is hij een heuse acrobaat. Hij is dol op klimmen en woont daarom ook al een hele tijd in echt circus. Natuurlijk geen echt rondtrekkend circus maar een verblijf in de vorm van een echte circustent dat is uitgebreid met een groot gangenstelsel waar hij veel mogelijkheden om rond te rennen en voldoende plaatsen heeft om zich te verstoppen.┬áBram is namelijk erg snel en is dol op verstoppertje spelen ­čśë
Onze zoon Martijn had op een avond het verblijf niet goed afgesloten. Je ziet het vast al aankomen. De volgende ochtend was er paniek in de tent! Waar is Bram gebleven? We hebben die ochtend echt letterlijk alle hoeken en gaten van de kamer gezien. Maar geen Bram te vinden. Teleurgesteld  besloten we te gaan ontbijten en zouden later een nieuwe poging doen om hem te vinden. Iedereen was tijdens het ontbijt alert op het kleinste geluid want dat zou Bram wel eens kunnen zijn. Doordat ik in onze kelderkast had gerommeld om Bram te zoeken was hij wakker geworden en hoorden de mannen geritsel in de kelderkast. Bram bleek tussen de voering van een tas te zijn gekropen. Iedereen was opgelucht en blij dat we Bram weer terug hadden gevonden. Goed speurwerk mannen!
Eind vorig jaar besloot ik tijdens een van de Masterclasses van Fotoclass mezelf uit te dagen door een mooie foto van Bram te maken. Mijn geduld werd op de proef gesteld. Bram wilde liever rondrennen en klimmen in plaats van stil te zitten poseren. Daarom ben ik ontzettend blij met deze foto die ik van onze lieve Bram heb kunnen maken. Dierendag is natuurlijk een mooi moment om deze met jullie te delen.