Trotse tante

Iets meer dan een jaar geleden mocht ik mijn studio in de slaapkamer van jouw grootste zus opbouwen om daarna met hulp van jouw mama de eerste echte fotoreportage van jou te maken. Jij was die dag precies een week oud geworden. Voor mij heel speciaal dat ik deze reportage van jou mocht maken. De jongste van drie prachtige lieve nichtjes waarvan ik door de komst van Ome Maarten in mijn leven tante van mag zijn. Je begrijpt later misschien dat dat voor mij extra speciaal is omdat ik zelf geen broers en zussen heb en daardoor nog nooit eerder tante ben geweest. Ik geniet er enorm van om jou en je zussen te zien groeien en samen leuke dingen te mogen doen. Ik wens je een heel fijn feestje toe en wens jou heel veel fijne en leerzame momenten tijdens de ontdekkingstocht die jij het komende jaar gaat maken en hoop daar zo af en toe wat van mee te mogen genieten! Lieve Milou, een hele dikke knuffel van je trotse tante Renske