Laat je zien

Tegenwoordig zoeken we veel via het internet en maken daar vaak al nieuwe contacten. Daarom is het voor ondernemers ontzettend belangrijk om zichzelf en het bedrijf goed te presenteren op het internet. Klanten willen graag zien met wie ze contact hebben en of zaken doen en daarnaast ook een goed beeld krijgen wat je als bedrijf te bieden hebt en hoe jouw bedrijf eruit ziet. Zoals ook bij echte ontmoetingen is de eerste indruk ontzettend belangrijk.
Een mooie fotoreportage kan je daar goed bij helpen. Marjolein van Meurs van Massagepraktijk Marjolein van Meurs is op dit moment ook actief bezig om haar zichtbaarheid als bedrijf op het internet via haar website en diverse social media te vergroten. Daarom vroeg zij mij om een mooie portretreportage en een bedrijfsreportage te maken. Inmiddels is de portretreportage gemaakt waarvan je hierbij één van de prachtige foto’s van Marjolein ziet die ik vandaag bij haar mocht afleveren. Binnenkort gaan we samen aan de slag om een hele mooie bedrijfsreportage te maken zodat haar (toekomstige) klanten al een indruk krijgen van haar bedrijf voordat ze werkelijk bij haar binnen zijn gestapt.
Wil jij nu ook jezelf en of je bedrijf meer laten zien en lijkt het je leuk om dit met een mooie fotoreportage te doen. Neem dan even contact met me op zodat ik voor jou een offerte op maat kan maken.