Feestje met sfeer

Voor velen van ons is een feestje inmiddels al heel lang geleden. Gelukkig mag en kan het in aangepaste vorm weer in allerlei locaties buitens huis. Niet alleen wij maar ook alle ondernemers die altijd met veel passie en liefde van uw bijzondere moment een mooie feestelijke herinnering maken kunnen niet wachten tot we weer mogen doen waar ons hart ligt. Prachtig om te zien hoeveel creativiteit deze ondernemers beschikken om toch binnen de regels en wetten ook nu te zorgen dat wij een feestje niet hoeven laten wachten. Gisteren mochten wij met onze camera’s aan de slag voor Bloem by Marjan die prachtige bloemwerken mocht maken ter gelegenheid van een 60-jarige bruiloft in partycentrum De Kentering in Rosmalen. Wat zag het er prachtig uit!
Nu begrijpen wij heel goed dat we qua gezondheid een feestje misschien liever uitstellen tot het weer kan zoals we gewend waren. Al hopen we dat u samen met alle fantastische ondernemers ook die creatieve kansen durft te pakken, zodat we er samen voor zorgen dat zij na deze crises ook nog voor uw prachtige feestjes kunnen zorgen. Wij wensen iedereen van harte veel gezondheid en fijne momenten toe. En speciaal voor het 60 jarige huwelijkspaar onze hartelijke felicitaties!