Familieshoot als huwelijkscadeau

Wanneer ouders een memorabel jaar bereikt hebben in hun huwelijk is het erg leuk om ze een fotoshoot met het gezin en de kleinkinderen cadeau te doen. Ter gelegenheid van het 40-jarig huwelijk ging ook deze familie samen op de foto op een speciale plek in Boven-Leeuwen. Deze plek is een leuk park genaamd “Groene Woud” ¬†dichtbij het huis waar de moeder vroeger opgroeide. Natuurlijk is het al heel erg leuk om een leuke foto van je kinderen en kleinkinderen te ontvangen, maar door een speciale locatie krijgen ze nog meer betekenis. Daarnaast is het ook leuk om tijdens de shoot leuke verhalen over deze speciale plek met elkaar te delen. Lief huwelijkspaar en familie, wij wensen jullie nog heel veel mooie momenten samen toe en we zien jullie graag nog eens terug!