Graafsch model in de dop

Met deze kanjer mochten wij een hele toffe fotoreportage maken. We gingen samen op pad in het prachtige pittoreske Grave. Samen kozen we hele mooie diverse foto locaties uit. Van basketballend bij de skatebaan tot prachtige portretten in het historische centrum Grave en aan de Maas. We hebben tijdens het basketballen leuke acties vastgelegd met de camera. Gelukkig heeft deze jongeman zelf ook een passie voor fotograferen waardoor hij snel begrijpt wat wij als fotograaf willen laten zien en wat daar voor nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Samen rondwandelend door de oude vestingstad en zien wat voor moois er op dat moment op ons pad komt. Ondanks de werkzaamheden in de binnenstad was er gelukkig genoeg moois te vinden. Zoals ook deze prachtige locatie, gewoon in een klein zijstraatje, waar je normaal misschien zo voorbij wandelt.