Fotoshoots

Wil jij graag een nieuwe foto van jezelf of samen met je partner, je familie of met vrienden. Allerlei combinaties zijn mogelijk.
De foto’s worden gemaakt op een mooie locatie. We zoeken samen naar een locatie die perfect bij je past. Graag geef ik je hierin advies. Tijdens de shoot neem ik graag alle tijd om tot het beste resultaat te komen. De fotoshoot duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. We maken samen plezier tijdens de shoot totdat we voldoende mooie foto’s hebben. Bij slecht weer wordt de fotoshoot in overleg met de fotograaf verzet.

 

Kinderfotografie

 

Het klinkt cliché en het is ook een feit. Wat worden ze snel groot die kinderen. De kindertijd vliegt voorbij. Het zijn zulke mooie momenten die vast gelegd kunnen worden voor een levenslange herinnering.
Tijdens een kinder shoot is het allerbelangrijkste dat het kind zich op zijn/haar gemak voelt. Daarom probeer ik altijd te starten met samen even te spelen zodat het niet meer zo spannend is als ik de foto’s ga maken.

 

 

Familiefotografie

 

Mooie foto’s maken voor een blijvende herinnering van jou en je familie? Kleine gezinnen, grote families het kan allemaal. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

Evenementenfotografie

 

Organiseer je een mooi evenement en wil je deze graag op foto vastgelegd hebben? Tijdens evenement is het heel belangrijk om op foto de juiste sfeer op een creatieven manier op beeld vast te leggen. Zodat je wanneer je de foto’s kijkt het gevoel dat je tijdens dit evenement had weer terug krijgt. Ik heb al op veel verschillende regionale evenementen foto’s gemaakt. Dus wil je dat jouw evenement een blijvende herinnering blijft. Informeer dan snel naar de mogelijkheden.

 

 

Bruidsfotografie

 

Jullie bruiloft is een hele speciale dag in jullie leven. Hoe leuk is het dan om regelmatig in jullie trouwalbum vol prachtige foto’s terug te kunnen kijken op deze fantastische dag. Ik zal jullie bruiloft naar jullie wensen in beeld brengen.
Willen jullie alleen een bruidsreportage laten maken of juist de hele dag in beeld gebracht hebben, het is allemaal mogelijk. Vooraf aan jullie trouwdag zal ik tijdens een eerste kennismaking jullie wensen bespreken, zodat ik een goed beeld heb van jullie verwachtingen en ideeën. Dezelfde dag kunnen we vooraf ook een loveshoot doen.
Kortom ik zal mijn uiterste best doen om met mijn creativiteit en enthousiasme van jullie bruiloft “een prachtig plaatje” te maken.

 

Zwangerschapsfotografie

 

Gedurende de zwangerschap is het een mooi moment om foto’s te maken van de vrouw en haar prachtige ronde buik. Deze shoot wordt meestal gepland wanneer de vrouw tussen de 32 en 36 weken zwanger is. Ben je in verwachting of iemand in je omgeving? Hoe leuk is het dan om jezelf of haar een zwangerschaps shoot cadeau te doen. Wellicht een leuk idee als cadeau voor de babyshower. We bespreken samen je wensen om er een prachtige herinnering op beeld van te maken.

 

 

Newbornfotografie 

 

Een nieuw wondertje op deze wereld wat zo snel groot wordt. Daarom zijn vaak de eerste foto’s zo’n belangrijke en waardevolle herinnering. Een newborn shoot wordt meestal gepland in de eerste 14 dagen na de geboorte. Dit is omdat de baby dan naast het voeden nog veel slaapt en makkelijker met alle zorgvuldigheid in een mooie houding gelegd kunnen worden.

 

 

Profiel/ Social media fotografie

 

Heeft een of meerdere van jouw social media profielen een makeover nodig? Maak dan nu een afspraak voor een fotoshoot bij Everyday photo’s by Renske zodat je met de nieuwe foto’s je socialmedia profielen weer een nieuwe look kunt geven. Vooraf aan de fotoshoot bespreken we welke uitstraling je je profiel(en) zou willen geven. Het kan dus zijn dat je uiteindelijk verschillende foto’s voor verschillende social media pagina’s gaat gebruiken. Bijvoorbeeld LinkedIn  vraagt mogelijk een wat zakelijkere foto dan Facebook. Zie hier een voorbeeld van een makeover van een Facebookprofiel. Uiteraard zijn de foto’s dan zonder ons bedrijfslogo.

 

Kortom ik ben breed inzetbaar, dus ben je op zoek naar een fotograaf en staat in de omschrijving niet precies wat je zoekt. Neem toch even contact met me op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Neem toch even contact met me op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Ik wil je graag van dienst kunnen zijn en ga graag nieuwe uitdagingen aan! Ik hoop jou snel voor onze camera te zien!

Tarieven vanaf € 89,-

Tarieven voor een willekeurige shoot zijn vanaf € 89,- Deze prijs is exclusief de producten en de reiskosten.
De reiskosten zijn € 0,29 per km voor de heen- en terugreis vanaf postcode 5242 CR.
Graag maak ik aan de hand van jouw wensen een offerte op maat. Informeer naar de mogelijkheden.