Recensies

Lees hier een greep uit de reacties van klanten:

Onlangs hebben we door Renske foto’s laten maken van ons mooie gezinnetje samen met het gezin van onze (schoon)zus. Een groep van 9 mensen leuk op de foto zetten is nog een hele kunst, zeker met kleine kinderen in de leeftijd van 0 t/m 7. Renske wist als geen ander ons allemaal op de foto vast te leggen en daarbij de kinderen ook nog eens te enthousiasmeren. Het eindresultaat is dan ook meer dan geslaagd. Dank voor je geduld en bovenal de leuke foto’s!!
Stefan van Caldenberg 20-06-2019

Een wens die werkelijkheid is geworden. Mijn bevalling van minuut tot minuut vastgelegd door Renske. De eerste 5 minuten nog wat onwennig, maar daarna hebben wij geen seconde meer doorgehad dat Renske aanwezig was. (de slappe klets tussen de weeën door was nog een goede afleiding ook) een eindresultaat waar we meer dan trots op zijn!
Marloes Kooij 15-10-2018

Vorige maand een zwangerschapsshoot door Renske laten maken en het zijn supermooie foto’s geworden! Renske is zeer professioneel, neemt de tijd, heeft oog voor detail, heeft leuke ideeën, heeft geduld (met een peuter erbij, wel zo prettig). We kijken uit naar de newbornshoot!!! Dankjewel Renske!
Marlon van Honk 13-07-2018

 

Renske maakt steeds mooiere foto’s. Ze is begonnen voor mijn bedrijf een foto reportage te maken, die redelijk goed gelukt is. Vorig jaar heeft Renske een foto reportage gemaakt van ons gezin die nog beter was. Afgelopen maand heeft Renske een foto reportage gemaakt van onze dochters Luca en Sanne. Deze reportage bestaat uit super mooie foto’s waarin wij zien dat Renske niet meer te onderscheiden is van de beroepsfotografen. Puik werk Renske!
Jaap de Bruijn 03-11-2017

Ik ben heel erg blij met de mooie foto’s die Renske heeft gemaakt van mij met mijn motor. Ze denkt goed met je mee, en voelt goed aan wat jij als klant wil. Het resultaat was, met mijn al zeer hoge verwachting heel erg goed. Mooie kleuren en scherpe foto’s. Ook de input van de locatie om te fotograferen was verrassend. Weet goed in te spelen op licht en Renske stuurt je als (in mijn geval) onervaren model, toch snel naar een prettige houding waarin je je gemakkelijk voelt. Helemaal top!
Martijn van Lieshout 27-10-2017

Renske wat maak je een prachtige foto’s. Mijn dochter Luna mocht een avondje mee en het zijn werkelijk allemaal prachtige foto’s geworden! Gewoon zoals ze is, puur, verschillende posities, attributen en mooie locaties uitgezocht! En belangrijk, je kreeg het in haar los gewoon te lachen zoals ze doet en zich op haar gemak te voelen! Dankjewel topper!
Cindy Toonen 21-08-2017

 

Als blind iemand is het niet heel gemakkelijk om goede foto’s van je zelf te verkrijgen. Toch wil je er als je zelf foto’s niet kunt zien wel goed opstaan. Renske heeft de gave omdat zij foto’s maakt van uit haar gevoel en met aandacht voor het individu lukt het haar foto’s van mij te maken waar op ik als de persoon die ik ben sta. Hierdoor heb ik nu mijn Facebookpagina een nieuwe uitstraling kunnen geven en hier ook al heel veel positieve reacties op gehad. Wil je foto’s met net dat beetje extra gevoel dan raad ik je aan eens contact op te nemen met Renske van Everyday photos by Renske. Je krijgt er, naar ik verwacht geen spijt van! Ik ben in ieder geval super blij met mijn nieuwe Facebook look.
Ralf Habets 21-08-2017

me dochter heeft een fotoshoot gewonnen bij renske. een hele leuke fotograaf en gaat leuk met kinderen om. heeft geduld met fotos maken. heel netjes en klantvriendelijk geholpen. een echte aan raden als je een shoot wilt doen Monique van Halen 18-08-2017

Wat een topfotograaf! Ze legt in een moment vast wat met 1000 woorden niet te beschrijven valt. Zo puur en mooi met oog voor het totale plaatje!
Everyday photos bij Renske heeft talent en is een echte aanrader voor het maken van foto’s (portretten en reportages)!
Jolanda Seeger 16-07-2017

 

Wat een prachtige sfeerfoto’s heb je gemaakt tijdens de intocht van de Sint in Grave, een genot om naar te kijken, dank je wel
Jolanda Adams 17-11-2016

 

 

Afgelopen december waren mijn ouders 40 jaar getrouwd. Als cadeau hadden we ze een fotoshoot gegeven. Afgelopen zondag was het zover. Aangezien wij bijna allemaal uit Nijmegen komen, had Renske een prachtige locatie (de Kaaij in Nijmegen) uitgekozen, die ook bij mijn ouders erg in de smaak viel. Tijdens de shoot was er een erg ontspannen sfeer. Renske nam heel rustig de tijd voor ons en we zijn in allerlei verschillende combinaties op de foto gegaan. Binnen een week hadden we de foto’s in onze mailbox. Met heel veel plezier hebben we ze net bekeken. De resultaten zijn super; echt heel mooi en leuk geworden. Heel erg bedankt Renske!!
                                                            Sylvia Saleming 24-09-2016

Voor vaderdag hadden we een papa shoot geregeld. De Kids hadden er niet zoon zin in maar renske kreeg ze uiteindelijk zo ver toch mee te werken. En de foto’s mogen er zijn ze zijn weer heel mooi geworden!!! We zijn er heel blij mee. Super bedankt!
Judith Spruijtenburg – van Rijn 11-06-2016

 

We hebben afgelopen week een fotoshoot gedaan. Lekker buiten op een leuke lokatie in Grave. Onze jongste kreeg ruim de kans om aan de camera te wennen! Renske nam echt de tijd voor de kindjes De foto’s zijn leuk geworden en we hadden ze lekker snel in de mailbox.
Michaela Huinink 10-06-2016