Wie ben ik

Wat leuk dat je op mijn website kijkt. Mijn naam is Renske van Zoelen en ik ben dol op fotograferen. Geïnspireerd door mijn vader vond ik het als kind al leuk om creatief bezig te zijn en mijn eigen foto’s te maken. Van de reisjes in de vakanties maakte ik altijd een hele grote fotoreportage. Buiten mijn familie en vrienden waren er maar weinig mensen die deze foto’s zagen. Met de komst van social media zag ik de mogelijkheid om mijn foto’s ook met anderen te kunnen delen. In een sneltreinvaart kreeg ik steeds meer volgers en heel veel positieve reacties en ook verzoeken voor reportages. Het gaf mij een super goed gevoel dat ook anderen konden genieten van mijn foto’s. De ene uitdagende reportage volgde zich op door de volgende nieuwe uitdaging. Ik fotografeerde puur uit gevoel en geen enkele uitdaging ging me te ver.

Natuurlijk wilde ik hier verder mee en ben mijn kennis van fotografie gaan uitbreiden door verschillende cursussen te volgen. In 2016 heb ik mezelf een mooi verjaardagscadeau gegeven door Everyday photos by Renske in te schrijven bij de kamer van koophandel. Om stapje voor stapje mijn fotografie te kunnen gaan uitbreiden. Op dit moment fotografeer ik naast mijn parttime baan bij IBN Facilitair. Door de fotografie heb ik mijn lieve vriend Maarten van Caldenberg ontmoet. Het is heel fijn dat we dezelfde passie delen en gaan dus ook regelmatig samen op pad om samen prachtige beelden te maken. Vanwege de liefde ben ik in 2017 samen met mijn zoon Martijn van Grave naar Rosmalen verhuisd waardoor er weer heel veel nieuwe lieve mensen, mooie plekjes en nieuwe uitdagingen op mijn pad zijn gekomen.

Tijdens een fotoreportage vind ik het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Vooral kleine kinderen hebben vaak even de tijd nodig om zich vrij te voelen tijdens een reportage daarom neem ik altijd even de tijd om samen wat te kunnen spelen.  Ik geniet enorm tijdens de reportages en ga helemaal op in het moment om zo de prachtigste herinneringen te kunnen vastleggen. Nieuwsgierig geworden naar de beelden die hieruit volgen? Neem gerust een kijkje op de andere pagina’s van deze website. Zou je ook graag een reportage willen laten maken, neem dat gerust contact met me op! Wie weet tot snel!

Liefs, Renske van Zoelen